Az alábbi vélemények érkeztek a tanfolyamokról:

 

„Én tényleg a pálcikaembertől indultam, most pedig portrét rajzoltam. Köszönöm!”

„Elégedettség.:) Önbizalom.”

„Lehet, hogy mégis tudok rajzolni :)”

„Kipihenten és feltöltődve távozom. Nagyon sokat fejlődtem! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora utat lehet megtenni. Van még mit gyakorolnom, de szerintem nem lesz gond. A rajzolásban való látásmódom teljesen megváltozott. Köszönöm!!!”

„Köszönöm, sokat fejlődtem.”

„Sokat tanultam. Elképzelhetetlen volt számomra, hogy pár nap alatt ennyit tud az ember fejlődni. Bár elfáradtam, mégis teljesen kikapcsolódtam, és a sikerélmény mindenért kárpótol. Köszönöm!”

„A kurzus rávilágított arra, hogy észrevegyem a legapróbb kis részleteket is, ami sokat segített a fejlődésemben, és hogy nagy türelemre van szükség az alkotáshoz és sok időre. Nem szabad elkapkodni! :)”

“Sok érdekes tudásra tettem szert. Van még tanulnivaló, de már más szemszögből látom a képeket. Pénteken nem gondoltam volna, hogy erre én is képes leszek. A kevés szabadidőmet már tudom, mivel fogom eltölteni. Köszönöm a lehetőséget! :)”

“Ez a rajztanfolyam kiváló lehetőség az emberben szunnyadó képességek felszínre hozatalában. Jómagam szinte egyáltalán nem tudtam rajzolni, de három nap után már engem is meglepett, amit alkottam, s hogy mire lehetek képes. Mindez egy kedves rajzoktató hölgy (Péter Erika) munkája által. Bátran ajánlom mindenkinek!” Szigli Szabolcs

„Örültem, hogy eljöhettem és fejleszthettem magam. Sok minden érdekes és újdonság is volt.”

„Nagyon jól éreztem magam a 3 nap során, teljes kikapcsolódás volt. Erika nagyon kedves, segítőkész. A kurzus alatt nagyon sokat fejlődtem és remélem a következő folytatásra is lesz alkalmam eljönni. Évek óta nem rajzoltam, de ezentúl igyekszem több időt foglalkozni vele.”

„Úgy gondolom, hogy rengeteget fejlődtem és bár még nem vagyok teljes mértékben megelégedve magammal, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintre juthatok el 3 nap alatt. Nekem a portrérajzolás tetszett a legjobban. Az oktató szuper!:) Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is jövők, és bártan ajánlom a tanfolyamot minden ismerősömnek.”

„Köszönöm a tanfolyamot, sokat tanultam és kikapcsolódtam!”

„Örülök, hogy eljöttem. Az elején nem gondoltam volna, hogy tudok rajzolni. Mindezt Erikának köszönhetem. Erika nagyon szépen bánik a gyerekekkel, jó volt látni, ahogy beszél hozzájuk. További sok szép alkotást kívánok a tanfolyamotokon.”

„Boldog vagyok, hogy sikerült eljönnöm és kikapcsolódnom picit. Remélem a színes rajzolásra is el tudok jönni.”

„Sokat fejlődtem, az új technikák megismerése sokat segített. Jó alap a folytatáshoz.”

„Sikerélményt, kedvet a rajzoláshoz és festéshez, továbbfejlődést érzek most.”

„Türemlem kevés, de ez az „előadás” érdekes volt. Nem gondoltam volna, hogy én ilyen alkotásra képes vagyok. Tanulni is lehetett belőle. Jól éreztem magam!”

„Sokat fejlődtünk. Nem gondoltuk volna, hogy képesek vagyunk és elégedettséggel töltött el minket, hogy mit tudunk rajzolni.”

„Boldog vagyok, lelkes vagyok, mert sokat fejlődtem.”

„Örülök, hogy részt vehettem!!! :)”

„Teljesen elégedett vagyok, ugyan az első nap elég fárasztó volt, de igazán hasznosnak és szórakoztatónak találtam. Ugyan jelen pillanatban nem nagyon érzem a kezem, de teljesen meg vagyok elégedve a kurzussal. Remélem még tovább fejlődik majd és tudom majd a jövőben a most szerzett tudásomat hasznosítani!”